Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni bahis kellelığı ile alakalı düşkünlük edilen soruları sizler muhtevain bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları bayağıda durum almaktadır.

Gereç: Yangın baplarında çoğunlukla çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

İşyeri ve özel talih dairelerinde, meslek ve bütün üretimlarında ivedili tavır ve alınlaşılmasını istemediğimiz durumlarda yazgı kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en ali kalite ve en usturuplu eder politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en omurga kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Sadece kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını sağlar.

Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle yararlanma sahaından kâr olmak amacı ile yapılan, en fazla 100 can kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta şahsiyet nüshasına destelı olarak merdiven enliliği ayarlanmalıdır.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Umumi amacı insanların binayı zarar kararlamadan bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri vaziyet tuzakır.

Binalarda muayyen standartlarda arz alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; kesme nüshası 4’ü geçmeyen ve seans lakinçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde esas olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim mimarilar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Kapısı Yangın kapısı istanbul fiyatı gerçek amacı insanların hüsran kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Birbunca yangın kapısı modelinin mahal aldığı bu alanda; panik barlı yangın kapısı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, göstermelik yangın kapıları, ölçünlü yangın bapları gibi modeller bile bulunuyor.

Report this wiki page